Morgonstånd har guld i mun

Ibland har man tur då får man ligga sådär direkt på morgonen utan att ens behöva be om det nästan....

Xo Xo Debbie Doll

Sommar, sol och ett liv!

Därav den sjukt dåliga uppdateringen men som sagt Nia har varit på festival och hos Carso har det varit sol och då måste man passa på att vara ute.
Sommaren börjar arta sig och om en vecka är ordning återställd och Nia och Carso är åter under samma tak på samma plats. Annat vi kommit fram till är att Nia fortfarande är alldeles fantastiskt cut out för festival och turnéliv medan Carso som vanligt är fjolla och inte alls orkar...

Xo Xo Debbie Doll

Michael Jackson mystiskt död!

Detta var löpet som mötte mig i morse när jag travade in på sjukan för att hämta hem mormor Rutan.
Hur i helvete kan något vara mystisk med denna mans död? det är väl snarare mer mystiskt att han lyckats hålla sig vid liv så pass länge ändå.
Båtresan med hårdrockaren och hans band var finfin! Kanonväder, öl och gött sällskap..dessutom ett helt gäng med WT-brudar som suktade efter männen med sina röda, trötta ögon och sönderblekta tatueringar (hår oxå för den delen)
Tror dock dom har missat att det varit generationsskifte och att dom tyvärr är over the hills now days.
Hade dock lovat mamma att vara snäll så jag var tyst, by the way så är det dumt att bada med kläderna på men ganska skönt att i värmen få hem en iskall karl kl 03,30 på morgonen.

Xo Xo Debbie Doll

Nu kommer ljuset..

Lite i alla fall och i dag mår vi bra igen, Min övertalsförmåga har imponerat återigen och kunde lämna prison aditro way before closing hour.
Sommarkväll på sjön blir det nu med öl, vänner osså ska hårdrockaren försöka imponera med sitt band..Skulle det inte funka är det tur dom är på sjön för publiken kan ju inte gärna gå hem...
Nä lutar åt en kanonkväll

Xo Xo Debbie Doll

Folk är dumma!

Läste precis om en snubbe som ska cykla från Sverige till Belgien och Bryssel (med en piratflagga) för att protestera mot avståndet till medborgarna inom EU...eeeh come again???!!!
Alltså kunde han inte bara skicka ett mail elelr ringt? vem fan i Bryssel blir glad för att han är korkad nog att cykla genom halva Europa för att markera avstånd? Tro fan han tycker det är långt om han ska cykla, hade han tagit flyget hade han varit där fan så mycket tidigare. Klart och betalt!

Xo XO Debbie Doll

Fin start på dagen

Är det inte fantastiskt när man har ett telefonjobb och telefonisystemet lägger ner direkt när man kommer på morgonen?
Blev en akademisk kvart med kaffe och cigg innan teknikerna löste problemet alldeles för fort.
Sedan ringde Agda och skrek om att hennes dag var förstörd för att hon inte fått någon tidning och kunde jag då inte sätta mig i bilen och köra ut en tidning till henne`?
Absolut sa jag vi ses´om en 6-7 timmar

Xo Xo Debbie Doll

Blir Nia utan hugg?

Senaste nytt från skvallerpressen är att Nias kille Pete Doherty kanske inte alls kommer till Peace. Tydligen lessnade han på nån inopererad antabus (fast för knark) grej och plockade ut den med en brödkniv...smart kille.
Så efter det är tydligen back on track igen och nålar av bara den varför alltså hans kommande spelningar är lika säkra som att Linda Rosing är en bra mamma.
Ni hade ju lovat plocka hem honom som sexslav under sommaren men det lär väl vara högst osäkert med det oxå nu kan jag tänka, blir kanske Nikki Six i stället då.

Xo Xo Debbie Doll

Byggare Bob i messmörets huvudstad

Ja nu jävlar tror jag kommunen har fått psykbryt och eller möjligtvis omvändt solsting...
Tydligen så heter numera Östersund messmörets huvudstad..Va fan har dom haft sommarkickoff o knarkat eller har dom bara sjukt ltie att gör ai väntan på att torget ska bli klart?
Som om inte detta vore nog ska dom dessutom ta hit den där objectum sexuella snickaren så att ungarna har någon att leka med när föräldrarna ska köpa skit på Expo Norr! Jomenvisstsåatte....det verkar ju jävligt klokt att göra honom till en "real life boy", det enda man får tacka för är väl kanske att det inte är motormässa.
Nej ibland är det nästan så att man önskar lite mer Iransk diktatur så kanske felsteg som det här kunde undvikas

Xo Xo Debbie Doll

Midsommar utan föräldrar

Vi hade kommit på rätt stora planer, gjort meny o grejor för att sedan komma till affären osså är det stängt!
Jävla sossesamhälle man lever i, finns det ingen jävla negerslav som vill jobba den här dagen?? dom firar ju inte ens midsommar. Aja ´den tredje affären vi kom till var tillslut öppen så vi langade kundvagnen full med öl eftersom vi såklart hade sumpat systemet oxå (det var inte heller öppet i dag) Fick trots detta ihop en fantastisk middag med fyra fantastiska flickor och min mobil som just nu är det käraste jag har eftersom hårdrockaren inte kan kontaktas på annat sätt då han är på pensionärsturné. De tre resterande flickorna tycker dock inte att min mobil är speciellt rolig och som straff fick jag erkänna både det ena och det andra och hårdrockaren stod i detta fall inte på min sida och fortsatte erkännstvånget.
Nej nu blire sängen eller krogen, ska se om tröttheten ger med sig så jag kan skaka stjärten i finklänningen

Xo Xo Debbie Doll

Bojkotta midsommar?

Hade gjort en rätt fin plan som sagt för midsommar där vi utan familj och vänner och sommarstugor skulle fira tillsammans. Nu hade Kossan lyckats kirra bortamatch o sumpat skjutsen till bushen så det blir till att ha henne hängandes i hasorna hela kvällen. Får se om vi kan använda henne till att laga mat o diska.
Klänning ska hon ha på sig i alla fall för det är dresscode på orphanfesten
Kanske kommer med uppdateringar under kvällen om det nu inte blir så att vi skiter i hela grejen, beställer take away och gottar ner oss i soffan

Xo Xo Debbie Doll

Psykiskt instabil

Hemma igen.
Konstigt, tomt och stressad som en tok.
Stressad över mitt liv.
Trodde jag var magsjuk i förrgår och i natt.
Var "bara" magkatarr.
Jag har en kris.
Inte ens peace & love känns sådär jätte kul.

Glad jävla midsommar på er

Xo Xo Debbie Doll

Korkade människor

Har insett att det finns en mängd korkade människor som florerar i och omkring mitt liv och fan vet om man inte borde göra slut med dessa?
Kanske räcker det att bara sluta ta åt sig och inse att det är dom som är korkade och inte jag som är en dålig människa.
Det dåliga samvetet är liksom kärlek och känslor ett fantastiskt maktmedel som utnyttjas alltför ofta åt alla håll och kanter. Nu håller jag iofs på att lära mej att kärlek inte är av ondo och att det tydligen ska kunna sluta lyckligt (fråga mej inte hur) Så kanske kan jag även lära mig att alla andra maktmedel endast blir till ett medel om du är mottaglig för dess verkan.

Xo Xo Debbie Doll

Mormor Rutan är vaken!

Efter två dagar i respirator är hon nu vaken och andas själv. Galet skönt, inte redo att låta henne galoppera på dom oändliga gröna ängarna ännu.
Tydligen ledig från jobbet i morgon pga ngn midsommarafton....de första planerna sprack men tror vi har kommit på fina nya planer. Dessutom är Nia äntligen hemma i Sverige, nedräkningen har börjat tills vi får skeda varandra igen

Xo Xo Debbie Doll


Portat från fängelse?

Jo tydligen är det möjligt att bli portad från fängelser och anstalter det fick jag lära mig i helgen. Det enda du behöver göra är att smuggla in lite alkohol, supa ner dina fängelsekompisar ordentligt (dig själv oxå) och sedan knatar du ut genom grindarna, går fram till vakten och berättar att nu har du rymt.
Klart och betalt!

Xo Xo Debbie Doll

Mycket nu

Mormor Rutan är hospitaliserad igen så uppdatering från Carsos hålls kan det vara lite si och så med närmsta tiden. Som om inte det vore nog 'är dessutom hårdrockaren på turné, Skitliv!

Xo Xo Debbie Doll

Bye Kortrijk!

En underbar termin och erasmus staying har nått sitt slut.
Grand finalé idag med Swedish presentation som gick fin-fint!
Dags att packa väskorna och städa rumet.
En liten fin avslutningsfest väntar hos Tyskorna med home-made pizza, punch och massa god byes.

Ska bli skönt att komma hem, men kommer sakna alla galna människor nåt så grymt.
Har iallafall 3 assignments att se fram emot denna vecka sen börjar "lovet" och peace&love årets höjdpunkt big time.







Xo Xo Debbie Doll


Separationsångest & resefeber

I morgon är det dags för Swedish presentation, evaluation och hej då party.
Sitter och filurar på hur jag ska lyckas på ett subtilt och ytterst clever sätt smyga in lite Bullran anda i presentationen.
Kom på igår att eftersom vi ska ha med lite historia om vårt kära modersland att vikingarna kan ju vara kul för folk att höra om. Och vikingarna hade ju som vi alla vet ett run-alfabet.

Tänkte skriva i runor-IPSUCK eller fuck u Eveline. Får se vad det blir helt enkelt.

Men vilken konstig känsla som smygit sig på, trodde jag skulle vara glad över att åka hem och chilla med familjen.
Åka på peace&love och skeda med Carso igen. Klart jag är glad, jag är överlycklig snarare.
Men det känns så  tomt och vemodigt.
Min tid som erasmus student är över.
Alla mina små vänner kommer att splittras över hela jorden.
Vi har såklart planerat att ses igen, Rumänien nästa sommar eller ev. Tyskland.
Och tyskarna ska såklart komma till Schweden och röja med mej.
Men sånt säger man ju alltid, det inträffar ju aldrig.
Man har inte tid, pengar och sen tappar man kontakten.

Plus att efter alla flygolyckor på sistone har gjort mej lite flygrädd, inte rädd men orolig.
Och stressad är jag, inte färdig med presentationen, i morgon måste jag handla våfflor till mamma, packa, sanera mitt rum, kolla tågtider och festa då såklart.

Men snart blir det lite Tysk/Rumänsk/Svensk hederlig äppelpaj i Big brother house!



Xo Xo Debbie Doll


Språkflyt?

English exam gick bra tror jag.
Var muntligt + att skriva ett par ord på svarta-tavlan.
Jag och Jean-Paul snacka mest skit kändes det som.
Bara sprutade ut "expensive English" så hoppas att det blir godkänt...

En gubbe stannade mej på väg hem från tyskarna, han undrade vart sportcentret låg och jag lyckades fatta plus förklara på Dutch. Imponerad av mig själv;

-Rechtdoor, da sla links im den rotonde veiter rechtdoor.

Inte så avancerat men har inte varit speciellt engagerad under de tre veckor vi fick lära oss grunderna.
Känns som Dutch är ett ganska meningslöst språk att kunna...

Xo Xo Debbie Doll

2010 examen+studenten

Kära lill Mallan har bättre koll än storasyster Nia ibland.
Hon påminde om att nästa sommar då blir det firande,  Mallan tar studenten och Nia blir socionom.
Hoppas för gudskull det inte krockar, måste fira av Mallan ordentligt som slitit två år extra på den evigt bombhotade  Kungsängsskolan!

Nu är det dags att ge sig iväg till KATHO och avlägga ett English for social science exam.
Trevlig sysselsättning en Fredag...

Xo Xo Debbie Doll

Minderårig

Ha, jag ser ut att vara under 16 enligt snabbköpskassörskan.
Det tackar man för antar jag?
Plus att jag inte" behövde" betala för min glass, jag och självbetjäningskassor= big förlust för affärerna!

Två exams avklarade, i morgon är det dags för det sista-english for social science...

Xo Xo Debbie Doll

Beauty and the beast

Mmmm verkar som han som inte är gay (som jag inte får kalla honom längre) har använt hjärncellerna till att hitta på ett smeknamn på hårdrockaren och hans hangaround, beauty and the beast. Elakt och väldigt roligt
Men har en liten kommentar till detta, vad jag kan minnas så visade det sig ju att the beast var den snyggaste karl Walt Disney någonsin ritat så jag är jävligt nöjd med mitt kap.....Sedan är det inte confirmat av ansiktsboken vem av oss som är the beast så kanske är hårdrockaren inte lika nöjd med sitt kap

Xo Xo Debbie Doll

Ack du sköna vardag

Vilket underbar idé att komma på det här med vardag. Knega 8 timmar per dag för skitlön på ett skitjobb med skitkaffe, låter alldeles brilliant och fantastiskt genialiskt....eller??
Tycker det vore mer rimligt att automatisera allt, inklusive alla vardagens tråkigheter så slapp vi använda våra söta små huvuden till att tänka på och utföra dessa triviala sysslor.
Nej fram för lite hederlig vardagsfylla, städhjälp och varför inte en liten slav på sofflocket färdig att tillfredsställa alla mina önskningar och behov.

Xo Xo Debbie Doll

Någon kan se in i framtiden

Det finns alltså människor som kan se in i framtiden och som dessutom är snälla nog att upplysa mig redan nu om hur mina framtida födelsedagar som änka kommer se ut. Jag tackar allra ödmjukast och hoppas vid guds grav att du har rätt.



Någon som vill ha inbjudan redan nu till denna fest?

Xo Xo Debbie Doll


Vilken jävla lirare

Har missat att Robinson kom, sågs, fick en vinnare och slutade vara on air so to speak. Vad jag däremot inte missat är att för en gångs skull hade castingmänniskorna faktiskt gjort sitt jobb och hittat en drös människor som faktiskt vågar stå för att dom vill ha gratissprit, bli kända och få knulla. Största liraren av dom alla är en snubbe vid namn Ternstedt, nämnda snubbe har en blogg, som alla andra, och där har han lagt ut en konverstation från ansiktsboken som är galet skön

ROBINSONFJANTEN. Du är den dumaste fan jag har tittat på i tv du var en hjävla ynkrygg det ska du veta,hoppas din fru gorde det rätta tål inte dina duma komentarer nej gör något du är bra på berika dit liv med något annat.

Och det här är vad jag (Ternstedt) svarade:
Hej Hans-Göran! Har faktiskt precis nyligen börjat berika mitt liv med något annat,  Jag har börjat blogga. Läs mer om dig och mig inne på www.finest.se/ternstedt Ha en trevlig måndag Vänligen Christian

Höjer dock ett varningens finger här, har dom berättat för ansiktsboken om denna chat och vem confirmar att denna fakta is in fact true??? Vi vill ju inte att det ska stötas på problem....eeh


Xo Xo Debbie Doll


Om en vecka

Om en vecka får Nia träffa sin älskade prinsessa Sally-Rally!




Lika mycket attidyd som Nia!

Xo Xo Debbie Doll

Tur att mamma finns

http://www.youtube.com/watch?v=52FsJvWwdnM&feature=player_embedded

Xo Xo Debbie Doll


Skitliv!

Fyfan här är man glad och på bättre humör än fan och hans moster så ska det kraschas på två röda, säger det allt som verkar för bra för att vara sant är det!
Nu ska jag gå runt och vara arg resten av eftermiddagen och kvällen tills jag får gå och lägga mig och jag tänker INTE städa även fast det verkligen, verkligen behövs...Eller så häller jag i mig en flaska vin för att dränka min vrede och städar i alla fall

Xo Xo Debbie Doll

Sekten är på G igen

Kvinna våldtogs av sin man - församlingen i Östersund rådde att inte anmäla

Kvinnan våldtogs av sin man, men församlingens råd var att inte anmäla. Till slut orkade hon inte vara tyst och nu döms mannen till fyra års fängelse.

Det var på socialförvaltningen som kvinnan i februari i år började berätta. Berättelsen ledde till åtal och rättegång mot hennes man för grov kvinnofridskränkning och grov våldtäkt.

Hon har berättat i förhör om hur hon blivit våldtagen, slagen och kränkt av sin man i bostaden under de senaste åren. Flera av misshandlarna har bevittnats av parets lilla dotter.

Både mannen och kvinnan var Jehovas Vittnen i en församling i Jämtland och kvinnan har berättat att enligt samfundets regler ska alla familjeproblem lösas av den äldste i församlingen. Det är inte tillåtet att ta kontakt med någon annan, som till exempel socialtjänsten.

Hon har berättat att hon vid ett flertal tillfällen har vänt sig till den äldste i församlingen i hopp att få råd. Men det enda råd hon fått är att fortsätta förhållandet och kommunicera.

En av männen som ingår i De äldstes råd inom församlingen berättade under rättegången att kvinnan aldrig nämnt något om våldtäkt. Om så hade varit fallet hade man rekommenderat offret att polisanmäla och utesluta förövaren från församlingen. Han berättade dock att kvinnan sagt att hon och hennes man bråkade och att mannen var krävande och hårdhänt även när de hade sex.

Kanske nu kan få lite större förståelse för min rädsla för mina grannar

Xo Xo Debbie Doll


Med anledning av försäkringskassan

och deras koll på hur mycket de försäkrades systemkassar väger...

Från och med 1/6 2009 gäller nya sjukpenningregler. De nya reglerna är klara och entydiga.

SJUKDOM ÄR INGEN FRÅNVAROORSAK!

Läkarintyg accepteras inte längre. Kan du ta dig till doktorn så kan du också ta dig till arbetet.

TJÄNSTLEDIGHET PGA. OPERATION

Beviljas ej. Anställd äger ej rätt att avlägsna någon del av sin kropp. Den utrustning som fanns vid anställningens ingående ska vara kvar och hållas i användbart skick. Om något avlägsnas sänks också den anställdes värde och lönen ska reduceras i motsvarande omfattning. Kvinnliga skönhetsoperationer som sker på semestern är däremot att betrakta som kontinuerligt underhåll.

TANDLÄKARBESÖK

Besök hos tandläkare accepteras ej eftersom varje anställd som ej redan har löständer snarast ska installera sådana. I stället för att ränna hos tandläkaren ska ni sedan sända in proteserna till arbetsgivaren som ombesörjer lagning. Arbetsgivaren är skyldig att inom 60 dagar returnera tänderna.

GRAVIDITETSLEDIGHET

Ledighet för graviditet och mammaledighet har helt avskaffats i de nya reglerna. Kvinnliga arbetare ska sitta med benen ihop i arbetet och arbetsgivaren är skyldig att se till att preventivmedel alltid finns tillgängligt för att dölja eventuella spår av snedsprång. Skulle någon anställd bli med barn får förlossning ske på veckoslutsdagar och barnet tas om hand av mor- eller farföräldrar.

GYNEKOLOGBESÖK

Besök hos gynekolog på grund av den förfinade tekniken hos dagens kontorsmaskiner helt onödig. Sätt dig på kopieringsmaskinen och tag en bild (yngre kopierar direkt, äldre måste kanske trycka på förminskningen först). Sänd bilden på telefax till gynekologen och fortsätt arbeta. OBS! Var mycket noga med att faxa till rätt faxnummer.

ÖVRIGT

Eftersom toaletter ofta är en plats där smitta av magsjukdomar mm kan spridas ska alla dylika behov vara avklarade i bostaden innan man går till arbetet

Xo Xo Debbie Doll

Glöm inte att fråga ansiktsboken

Hade totalt missat att ansiktsboken behöver veta vem man träffar och dessutom hur man definierar sitt träffande, räcker alltså inte att du vet och förhoppningsvis då den du träffar.
Framför allt har jag missat att folk verkligen bryr sig och dessutom tittar efter denna fakta på sina vänners sidor och uppenbarligen är det sjukt provocerande att stå som singel fast alla vet att man träffar någon...Allvarligt!??
Så för din och alla andras säkerhet se till att du inte glömmer att berätta för ansiktsboken om du byter mamma, vilken mat du ätit, om du sovit hemma eller varit på bortamatch och glöm för all del inte att berätta exakt hur du etiketterar din dejt/vän/förhållande/knull!

Xo Xo Debbie Doll


Unga pojkar

Sedan senast jag gjorde ett apperence på jobbet så har det tillkommit ett gäng unga små pojkar och en av dessa fick äran att lära upp mig på mailsystem...Efter en kvarts stammande och förklarande hur man skickar ett mail fick jag nog och gav upp, han är säkert jätteduktig men hur fan kan man sitta i en kundtjänst om man inte ens vågar pratat med kollegor?
Nej nu kör jag själv

Xo Xo Debbie Doll

If there is something....

Bara för att mitt liv är lite depressing just nu så bjuder jag på en nyfunnen pärla från iTunes arkivet.
Creds till Dikkan mi love som upplyste mig om denna fantastiska dänga!



Xo Xo Debbie Doll

5 timmar och redan less

Hur ska denna sommar sluta? Har varit på jobbet i 5 timmar och är redan så galet less så fan i mig hälften vore nog. Kan dock glädjas åt att Wolfgang vår kaktus lever och frodas, dock ser han lite blek ut om nosen.
Eftersom både Carso och Nia behöver och tydligen vill ha badboys så är det väl tur då att hårdrockaren blivit en riktig rockstar, dom ska ju vara badboys dom där med långt hår och bas har jag hört...

Xo Xo Debbie Doll

Vilken är din killtyp?

Är himlans populärt med quiz på inyourFACEBOOK.
Både Nia och Carso gjorde- vilken är din killtyp med resultatet badboy såklart.

Nias dröm badboy är så hård att han ska uppvakta henne med en speciell serenad.
Nämligen "you're the one for me Fatty".

Så nu vet ni eventuella bloggläsande män hur ni snor Nias hjärta och glöm för guds skull inte godispåsen.
Vägen till Nias mage går genom socker-chocken.



You're the one for me, fatty
You're the one i really, really love
And i will stay
Promise you'll say If i'm in your way

You're the one for me, fatty
You're the one i really, really love
And i will stay Promise you'll say If i'm ever in your ...
A-hey

All over battersea
Some hope; and some despair
All over battersea
Some hope; and some despair

Och ja Morrisey är bög, men kan ändå konsten att förföra en kvinna tydligen!

Xo Xo Debbie Doll


Afterwork är anledningen till jobb!

Då står helvetet för dörren och i dag är sista dagen på mitt fantastiska (!?) tre dagar långa sommarlov. I morgon återvänder vi till kryptan för att prata med damer som ingenting förstår och herrar som inte riktigt hänger med i argumentationens snabba konst.
Var snäll nog att messa chefen för att berätta hur jag förväntar mig min första dag, fika, fika och mer fika...eventuellt kanske prova att logga in på datorn och sedan inreda mitt bås. En positiv sak finns dock och det stavas afterwork, tur man har kollegor och vänner som inte bangar.
Tänker dock förtränga denna fasansfulla dag hela kvällen och till min hjälp tänker jag ta hårdrockaren, han får hitta på något att skingra tankarna med.

Xo Xo Debbie Doll

Mord & hårdrock

Mord, mord, mord och lite ultra violence som Alex och hans 3 vapendtagare till droogs skulle uttryckt det i A clockwork orange.

Aftonhoran fyller sin webbaserade blaska med alla dessa mord, jag blir lite smått deprimerad.
Vart är lugna lilla idylliska Sverige påväg?

En femåring har blivit svårt misshandlad av barn, en 16-årig flicka har mördats utanför Stockholm.
Och en och i falun har ett kvinnomord inträffat. Jag vet inte riktigt vad termen "kvinnomord" innebär då jag inte orkar klicka mej in och läsa om misären, men jag antar att hon blivt dräpt av sin man eller något annat löst mannsfolk i hennes närhet.

För övrigt kan jag tillägga att lilla Belgien inte är såp oskyldigt heller, tror landet ligger i topp när det gäller bortrövade barn.
Jag vet inte riktigt vilken röv de har rövats bort i, men skulle tro att det är någon perverterad snubbe ala Thomas Qucik eller Hannibal Lecter.

Men icke att förglömma så har ju gamla Sweden rock gått av stapeln i år igen.
Och som alltid fyller man media med hårdrocks notiser.
Visste ni förresten att hårdrockare är av det smartare slaget enligt en liten undersökning i storbrittanien?
För ett tag sen var det punkarna som hade den äran.

Tror det inte handlar specifikt om musikgenre, tror det är passionen, det s.k. "utanförskapen" och den starka grupptillhörigheten som får folk att bli lite smartare än andra.
Folk som inte har brinnande intressen för något tenderar att enligt mina observationer vara ganska ignoranta och allmänt stupida.

De har den där sköna slacker-inställningen rent intellektuellt, slacker är inte dåligt när det gäller att glida genom livet på ett så njutningsfullt sätt som möjligt. Dock kan man fortfarande vara vetgirig och nyfiken.
Vilket intellektuella-slackers inte är, de är mer åt emo-hållet, lite sådär fjortis" fuck livet jag kommer ändå dö och vaddå djupinlärning, google funkar utmärkt".

Ja google kan vara jätte bra, när man är intresserad och vill veta något. När man däremot googlar för att man måste, inte för att man vill då är det förjävligt.

Jag tror det som håller på att gå snett i världen handlar om förslappelse, om folk hade något vettigt att uppta sina hjärnceller med skulle de inte ha tid att ränna runt och mörda, misshandla och utöva ultra violence.

Så jag höjer ett varningens finger för alla som i lathet slutat insupa all underbar information, som i dagens it samhälle är så lättillgänglig. Akta så ni inte blir "as queer as a clockwork orange" let's go to Korova Milkbar istället och ha ett intelektuellt samtal över ett glas vellocet.





Xo Xo Debbie Doll

Studentdagen

Efter en lååååång tid i en kyrka där det inte hände något roligare än att Wille la sig under bänkraderna och högt deklarerade att  han ville vara i fred för att kunna bajsa!
Kossan var väldigt fin och nykter för ovanlighetens skull...ett tag i alla fall..Middag hos Baloo och sen in till stan för att pussa lite på hårdrockande mattanten. Som vanligt roligt och K fick hänga med han som inte är gay så hon var
nöjd glad och några timmar senare även tillfredsställd.
Öl, en piercing och ett ligg senare vaknade jag upp för att upptäcka att K var kvar i samma hus så när han som inte är gay stressat sprungit till jobbet (en timme sen) knatade jag ner till henne. Tydligen har dom skumma böjelser dom där två eftersom det första jag sprang på i sovrummet var en pistol!!! beklagade mig lite för hårdrockaren men hans kommentar var typ..aha är det där min pistol är...

Xo Xo Debbie Doll

Snus torka

Upptäckte idag att jag bara har 2 dosor snus kvar. Hur ska jag överleva!
Sannerligen tur att jag ska till Sverige snart!
Är väll bara till att återanvända prillorna då sista veckan antar jag!

Grattis Sverige på nationaldagen.
Firas med en öl på Irish, närmaste Sverige man kommer i den här hålan.
Ikea hade ju suttit fint en dag som denna, men nehej!

Xo Xo Debbie Doll

Mardröm eller önskedröm?

Mina sleeping issues har slagit tillbaka big time.
Är säkerligen all stress i mitt liv just nu, med skola, jobb, pengar, praktik? flytt till sthlm?

Somnade kring tre i morse, och vaknade i panik, genomsvettig och hjärtklappning runt femsnåret.
Brukar alltid sova naken när jag är själv, eller när det är pökadags då såklart.
Drömde att någon hade dragit av mej trosorna och att alla i min korridor stog och skrattade för jag låg och bresade med benen.

Kanske jag borde få mej ett nyp, tror jag har abstinens.

Dags för en joggingtur, eftersom jag missade gymmet pga att jag var för trött för att stiga upp kl åtta en lördagsmorgon.
Så kanske man kan få lite plugg gjort innan bira-drickandet?

Xo Xo Debbie Doll

Räkna kan vara svårt

Mina två tyska vänninor besökte Mrs. Eveline häxan Le Roy och vi fick oss alla ett gott skratt över hennes idioti.

Men först tar vi det från början.
När man anländer som erasmus student ska man skriva ett learning agreement som det så fint heter.
Där fylls det i vilka kurser man ska läsa och hur många poäng.
En vanlig termin innebär 30 poäng.

Mina två tyska vänninor ändrade sitt learning agreement efter en hel del tjaffs med häxan.
De fick aldrig se slutresultatet som skickade till deras koordinator i Tyskland.
En av dem var nyss hem ett par dagar och tog sej en titt på detta papper med sin koordinator.
Och hoppsan vad fel det hade blivit- 36 poäng var ifyllda, men häxan hade stämplat det som 30.

Om detta misstag inte hade uppdagats hade mina tyska vänninor läst 6 poäng utan att få credits för dem =helt i onödan.

De gick igår för att samtala med häxan om detta "lilla" misstag.
Men hon kunde inte för allt i världen se hur det kunde bli 36 poäng, när hon räknade det för femtielfte gången fick hon det fortfarande till bara 30 poäng.

Det hela slutade med att Sara som inte är speciellt pedagogisk och sansad satt och pekade på varje siffra- 2+2=4 osv.
Ungefär när Sara hade gjort detta fem gånger inser häxan att tyskarna visst hade rätt.
Och tillgägger då denna fina kommentar- "Jamen nu när ni slipper dessa 2 kurser kommer ni ju ha två lugna veckor framför er".

Då var Sara nära att ta till våld och skrika -VADÅ LUGNA!!!
Vi är överrumplade av assignments och tentor så vi snart spyr.

Alkoholiserade häxor borde använda miniräknare.

Xo Xo Debbie Doll

Dålig humor oh yes

Min utbildning till hårdrockare går sisådär..har lärt mig ett nytt band..något med lizzard...dom gjorde en cover på Whiskey in the jar i allfall...
Är dock inte alltför duktig elev då jag fortfarande älskar den här låten
http://www.youtube.com/watch?v=YIqttbRlJUQ

Xo Xo Debbie Doll


Alkoholplanering

Eftersom jag missade förra helgens roligheter måste detta tas igen denna helg och vi börjar ikväll med warm up jag o Karin. Sedan går det ett rykte på stan om att Kossan ska släppas ut från gymnasiet i morgon, tror det inte förrän jag ser det dock. Funderar stark på att göra en favorit i repris och komma dyngbakis till Kossan skola i morgon, vi lämnade henne fulla/bakis hela familjen så why not hämta hem henne i samma skick.

Xo Xo Debbie Doll

Jag och planering...

Ja jag vet inte riktigt, men mitt schema är fullkrämat. Jag som hade hoppats på en slackervecka här i Belgium innan man far hem till Svennelandet.
Men nej det går inte.
Sitter  och skriver en essey om mänskliga rättigheter och barnens rättigheter som ska in på måndag.
Onsdag har vi ett stort prov och likaså på fredag då är det english for social science.
Måndagen efter ska jag ha redovisning om Sverige ca 30 min.
Så har vi ju tre kappitel i work psychology som ska läsas och svara på frågor tills den 26e juni.
Men då var jag visst i Borlänge på peace & love.
Så veckan innan peace blir det till att råplugga, när jag egentligen behöver vila upp mej innan 7 dagars fyllan.

Skapligt less på allt pluggande nu!
Hur fan ska jag ha tid att plugga till tentorna?
Panik!

Xo Xo Debbie Doll

Blir fängelse direkt!

Yes gå, gå direkt i fängelse utan att passera bolaget!
Här var det ingen mening att försöka få boja eller villkorligt, nä direkt in med slyna i finkan blir lugnast så för alla parter.

Xo Xo Debbie Doll

Kriminalvården

Om ca en timme ska jag för första gången träffa frivården, får se vad de har kommit fram till efter sin personundersökning och vilket straff dom anser lämpligt. Själv hoppas jag på fotboja det verkar lite sweet, är ändå fången i mitt hus av sekten.

Xo Xo Debbie Doll


Hangaround

Tydligen nya termen för groupie och betyder att man trycker han som spelar bas, trummor eller sjunger...gärna samtidigt.
Har ni vägarna förbi Rödön på Lördag tycker jag ni ska ta er en titt. Blir köttmarknad och ett band som får spela bara för att dom är snygga och för att dom kan spela samtidigt som dom är fulla!

Xo Xo Debbie Doll

Negativ marknadsföring??

Är det detta som kallas för negativ marknadsföring?

Objektsbeskrivning
Snygga leggings i ceriserrosa metallic,
lite flammig ai färgen för snyggare look. 
Aldrig använda pga av fel stl,
passar en Xs- till liten small
(för små åt personen på bilden)    

No shit sherlock? Hur tänkte dom här egentligen och framför allt hur fan lyckades personen på bilden stoppa in sina prinskorvar till ben i denna kreation?

Xo Xo Debbie Doll



Vi socionomer

Som ni vet så pluggar vi ju allihopa till socionomer bara för att få sitta på Soc och plocka bort så många barn som möjligt från deras föräldrar. En bra dag är när vi lyckats LvU:a så många ungjävlar som möjligt och det är inte för att vara elak utan helt enkelt för att vi vill hjälpa föräldrarna att bli av med sina ungar så dom kan fortsätta festen.
Sen tycker vi oxå att seriösa utredningar är för loosers så vi tar endast in information som kommer ryktesvägen eller sånt vi snappat upp på bloggar eller ansiktsboken. Får vi sen dra det vidare till läns och kammarrätten för lite processande och tvistande är vår dag gjord och tro fan inte att vi erbjuder juridiskt ombud till föräldrar eller barn, nej dom pengarna använder vi till afterwork i stället.

Precis så går det till på soc om man ska tro den här lilla fröken
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.9036898
Get a grip love!

Xo Xo Debbie Doll


Kriget fortsätter

Vet inte om ni kommer ihåg den fasansfulla kamp jag bedrev mot en lärare på institutionen förra kursen? Han är i alla fall tillbaka och inte heller denna gång kunde han sköta sitt jobb.
I min förvirrade lilla hjärna så har jag redan förstått att det här med flyktiga lösningsmedel och beroendeframkallande medel är hans melodi....Jag framstår som en fullt normal kvinna utan några som helst missbruksproblem i hans närhet och det tackar vi ju för men för i helvete ska det vara så svårt att sköta sitt jobb?  
Byt drog, kanske metadon vore något för dig eller subutex?

Xo Xo Debbie Doll

Balsam vinäger

Nia håller på att balla ur helt.
Vad ska jag ta mej till?
Hon öser på balsam vinäger på allt, jag menar allt!
Och inte små mängder heller.
Idag när hon trodde att jag inte såg, alltså så äckligt.
Men ni vet den där lilla pölen som blir kvar efter man tryckt i sej en sallad;
Nias pöl är dock stor och även fylld av peppar och salt, hon sörplade i sej det!
Urk, vad är felet med den här kvinnan.
Så gjorde hon en sån där min, en njutningsmin som man gör när man krubbat något riktigt gott och är påväg mot kaffe och cigg för att fullända den delikata måltiden.

Kan det vara jungfrufödelse på gång?
Hon har även blitt lite fet, fått mage.
Jag vet inte, men det är något galet.
Bör skicka henne till doktorn när vi landat i Sweden.

Xo Xo Debbie Doll

Hårguide

Varje gång jag möter en ny människa kommer denna fråga- "hur får du ditt hår att stå upp?"
Brukar oftast inte förklara proceduren, det låter svårare än det är.
Faktum är att det tar mej bra mycket mindre tid att fixa håret nu, än när jag hade blont, långt hår.

Så här kommer det för ni som är intreserade, steg för steg:



-Hårfön och saltvattenspray är ett måste för mig med baby lent hår.
Efter hårtvätt sprayar jag i saltvattenspray i hela håret och fönar håret upp och ned.
Saltvattensprayen kostar knapp 50 kronor, billigt och gör håret lättarbetat.



-Osis Dust it, från Scwartzkopf (svartskalle). Även detta lilla puder motverkar babyhåret.
Fick tippset från Fia Nilsson och har många gånger vart min räddning från en dålig hårdag.
Bara dutta lite i hårbotten med pudret och du får enorm volym.
Ca 80 spänn finns att köpa hos frissan.



-Natruligvis, min trogna blåa vapendragare. Tupperingskammen, välanvänd i åratal.
Specialaren i änden av kammen har Rally-Sally gnagit till som valp.
Fixar de svårare områdena fint, som tex luggen.



-Hårspray. Måste vara stronga typen, detta är Wella Rock´n roll sorten såklart.
Brukar ta lite i handen och gnugga in i hårbotten, samt dra jäms med tuppkammens sidor och spraya en liten finnish.



-Wax, sist men inte minst ha lite i topparna så de inte delar sig.
Detta var en dyr liten sak köpt hos frissan för X antal år sedan, funkar fint och drygt som fan.
Är Dry fiber- noll shine, högsta hold och volume!



- Ett par minuter senare är jag redo att återigen ge mig ut och provocera Belgare och Erasmus studenter med min kaxiga uppsyn. Snyggt som fan.


Och detta behövs bara göras efter att man tvättat håret, så om du inte tvättar håret varje dag så är ju det bekvämt.
För att denna exellenta frilla ska hålla sig över natten delar du tuppkammen i tre delar och sätter tre hårsnoddar så det blir en hästsvans. Sen på morgonen är det bara att dra ett varv med kammen och lite spray.

Så let's get punkified ya all!

P.S. Karin hur ser din tuppkamms rutin ut? Antar att du har lite mer lättarbetat hår? D.S.

Xo Xo Debbie Doll

Think U should go inside the covers

Om det vore möjligt är det är mitt bästa tips, annars är mitt bästa tips att du som karl håller dig så långt borta som möjligt från systrarna Larsson.
Spänningen är olidlig, vad har Haggan att  säga om Carsos förehavanden den senaste tiden? Får se om Carso kanske är snäll nog att berätta vad som hänt efter morgondagens session

Xo Xo Debbie Doll

I think u should go inside

Nia och jag låg och stekte en stund idag och fick lite nyttigt pluggande gjort- grattis till oss.
Men så kom Ungerskan ut och påpekade att vi borde gå inside, började koka innombords för en sekund.
Vad menar slynan, det är vi som dissar henne för att hon ser ut som en mongolid och har IQ som en fiskmås.
Fick panik "there's something rotten in the state of Denmark", men så kopplade vi.
Det luktade tydligen stekt fläsk ända in i Corona-kitchen.
Bad signs came with bad results.
Miss Piggy here we are.

Men van som man är låter man inte lite brännt fläsk sätta käppar i hjulet.
Bara svepa ett par kalla bira i Kortrijk centrum och låta sig svepas iväg på musikvågorna.



Jämför den vita hyllan, med Nias rygg så får ni en uppfattning om hur illa det är.
(nästan porr-foto)

Xo Xo Debbie Doll a.k.a. Miss Piggy

Karma biter mej i arslet

Passa på och njut nu samtliga läsare, jag har fastnat på fråga 20 och Elsa lilla as far as Im concerned får du gärna dö eller dra till rehab och morsan kan du ta med dig!
Som tur är har Em nu plockad ut sin socionomexamen så det tunga artilleriet med damer kommer för att hjälpa till och dessutom se till att vi alla blir fulla och glada. Som akademiker måste man vara effektiv, en vecka på oss att ha sommarlov innan studier byts ut till arbete.
Tillägg på min hårdrocksutbildning, AC/DC är oxå ett band man tydligen måste veta existerar.

Xo Xo Debbie Doll


Jag är awesome!

Hemtentan har anlänt, påbörjats och snart avslutats...Min fantastiska förmåga att sia om framtiden har återigen visat sig stämma, enkla frågor och som sagt klart och betalt redan på förhand. 24 frågor om det mest fantastiska ämne som finns, juridik, snacka om nörd jag är men va fan ja lyssnar ju på dansband oxå så det var la ingen nyhet för den invigde.
Sitter nu i stället och lägtar till eftermiddagen och kvällen när vi äntligen ska samla hela fittstimmet för sushi, rosé vin och firande av utplockade examer, inlämnade tentor och ren jävla överlägsenhet av 4 fantastiskt smarta flickor. Vi lever i alla fall i den illusionen tills någon kommer på oss och bevisar motsatsen. Kanske kommer även ett gästappearance av en hemlig gäst.

Ett förtydligande till Syndasumperskans gnäll om Nia och Carso som benrangel:
Argumenterar inte emot att vi lever i ett låtsasland där vår syn på våra kroppars utformning inte överrensstämmer med resterande länder MEN skulle vi se förnuftigt på den delen är det stor risk att vi även börjar se förnuftigt på allt annat oxå och hur roligt vore det??? It takes a Carso and Nia to rock your world och dom kommer nog aldrig bli fullt normala, vi vet inte hur man gör.

Xo Xo Debbie Doll


RSS 2.0