Du skola icke bli kär

Slutar bara med att dom ligger med sin syster, blir misshandlade av maskerade män eller stöter på sina
ex och vad du än tror så är dom INTE kära och dom älskar dig INTE.....inte ens hårdrockare

Xo Xo Debbie Doll

Ensammast i världen

Kom nyss från jobbet och hade förväntat mig att Carso, Andreas & Gossan skulle ligga och sussa. Men de är helt borta, svarar inte ens på telen. Och jag som planerade koka kaffe och göra frukost till dem.
Nu sitter jag här och sörplar koffein i min ensamhet.
De får skylla sig själva som inte är här när jag står och lagar omelett.
Snart tar jag tag i storstädningen, snart jag lovar.

Xo Xo Debbie Doll

Galen helg

Nu mår man minsann som man förtjänar efter en helg bestående av fylleslag.
I morgon jobbar Nia natt, sen blir det seriöst drickande resten av veckan.
Kan för övrigt meddela att Nia överlevde Örebro resan med nöd och näppe.
Är i stort behov av terapi.

Xo Xo Debbie Doll

Nu drar vi i gång

Nu har vi varit bakis tillräckligt länge så nu drar vi igång igen, full fart mot stråket och låt alkoholen och synden flöda.
Blir tre dagars konstant festande med diverse nya och gamla vänner så blir det inte mycket uppdaterat här så förstår ni att vi har viktigare saker för oss än att blogga.

Xo Xo Debbie Doll

Bad, sambo och vin

Ibland har man tur att bli bortskämd och ibland har man tur att bli bortskämd med både ligg och bad.
Dessutom bad med ljus, badankor, cigg och vin. Cant get any better
Nu blire vin, öl o lite uteliv innan han försvinner hårdrockaren och lämnar Carso och Nia för singelweekend

Xo Xo Debbie Doll

Fan glömde

Bandet heter Klåfinger, googla det så hittar ni en hemsida med bilder o grejer. Där kan ni se dessa blonda, bruna och halvrödhåriga rockstars i dess fulla glans, Tyvärr märks inte deras fantastiska kopplingsförmåga på bild men är ni sugna kan Carso agera hallick

Xo Xo Debbie Doll

Hårdrockare my ass

Trodde i mitt stilla sinne att hårdrockare skulle vara hårda, brutala och besynnerliga men ack så fel jag hade.
Hårdrockaren och hans band har som sagt varit på spelning och tro mig som det verkar på dem så har dem varit med om både det ena och det andra. Det finns fler oäkta barn och mammor till varje unge än vad en normarl kapitalist kan räkna till.
Men när vi sedan börja jämföra erfarenheter och utbildning så ligger hela bandet way off och nu pratar vi givetvis akademisk utbildning......eller?? eeehhh...
Dem är mer oskuldsfulla i detta band än någon kristen fundamentalist någonsin kan bli.
Vilket fall så upplös jag den kära lilla chauffören, som ska se till att hårdrockaren kommer hem, att han kör långsammare än Jesus hinner säga; Akta palmbladen, det kommer en fitta!
Och vad säger då bussen full med hårda hårdrockare som lyssnar på Ac/Dc och annan skit som Thin Lizzard....
Jo dom säger; Va?....???.....vi fattar inte....
Well hardcore people, I rest my case...

Xo Xo Debbie Doll


Whats the story?

Med karlar som spelar i band? Det är fan sexigt och en riktigt bra turnon, bara själva grejen liksom.
Hårdrockaren är på väg på spelning och som han kunde hoppa och runna innan han åkte, som en liten harpalt. med guldlockarna fladdrande i vinden. 
Fan vad skönt det är med människor som hittat något dom blir så sjukt lyckliga av att göra, thats hot!
Han e hot min karl

Xo Xo Debbie Doll

Less på lägan

Idag säljes min läga till lägst bjudande, fan vad less jag är på den. Eller inte på lägan den älskar jag, men inredningen den är jag riktigt jävla galet skitliv less på.
Har suttit hela morgonen, ok var inte vaken då men dagen iaf, och försökt komma på hur jag vill ha det här hemma. Sommaren är snart/redan slut och att göra om mitt vardagsrum till en dekadent svartklubb i guld och svart känns lockande. Som alkoholen och liggen flödar här vore det inte mer än rätt att inreda därefter.
Får se vad Nia och Carso kan komma på när de slår sina söta små korkade huvuden samman.

Xo Xo Debbie Doll

Hur fan orkar dom?

Barn, småbarnsföräldrar o alla andra med och runt barn....Helt slut efter ett par timmar med Budda och Wille Wonka.
Fick dom lära mig ovärderlig fakta av min lilla gudson.
Tjejer dom bara suger, killar dom biter!
Tjejer har ingen pillesnopp, dom har bara en pung...
Well, fick jag välja hade jag tagit pillesnoppen, man kan göra roligare saker med den

Xo Xo Debbie Doll

Sömnlös i sekthuset

Ger mig fan på att sekten har kastat någon slags "sömnvägransdamm" över min lägenhet för fan vad omöjligt det var att sova i natt. Som om inte saknaden av John Blund var nog så tog dessutom vännersäsongerna slut kl 4 i natt så efter det fick det bli norska radiodokumentärer...inte ens det fick mig att sluta ögonen.
Hade hårdrockaren med mig på länk ett bra tag men tillslut övergav han mig han oxå fast han får man ha lite förståelse för, han är gammal och måste ha sin skönhetssömn.
Lyckades somna till en stund där vid 6-tiden och då ringer såklart sidekick Wille kl 8 för att fråga om jag VERKLIGEN kommer i dag, cant stay mad at him though det är underbart att vara efterlängtad

Xo Xo Debbie Doll


Skönt med gudbarn som känner en

Vår Sidekick alias Carsos gud och systerson Wille har återigen visat varför han är Carsos bästa kompis.
Följande dialog utspelade sig i det Krokomska hemmet i dag:

Wille; Jag vill inte vara här, jag vill åka till Carro!
Syrran;   Men det går inte, Carro jobbar ju.
Wille; Varför det?
Syrran: Du vet ju att alla vuxna måste jobba.
Wille; Men Carro är ju inte vuxen

Alldeles rätt Wille vafan ska jag jobba för? Jag vill ha sommarlov som alla andra barn, tur man är sjukskriven

Xo Xo Debbie Doll


Hemma från turné

Carso och Nia har varit på turné en vecka och därav ingen uppdatering på bloggen men nu är vi tillbaka igen...Aaa eller i alla fall Carso, Nia har dragit till Örebro med jobbet och väntas återkomma senare i veckan om inget oförutsett händer.
Sundasumperskan skall icket känna sig utanför hon är lika välkommen att hänga med som vanligt, bara det att man måste ligga lite i framkant eftersom saker bestäms på en kvart i det lägret.
Kan dock berätta att Man -09 har blivit provlegad och än så länge är han inte godkänd, kan bero på mängden alkohol som intagits innan provtillfället. Han kommer dock få en chans till revansch i nyktert tillstånd, rapport kommer

Xo Xo Debbie Doll

Komma ikapp

Då har Nia kommit in i Östersunds levernet igen. Tror Nia & Carso har lyckats catcha up ganska bra på dessa dagar. Mycket har hunnits med, middagar, rondell grisar, filmer i mängder har blivit sedda och festerna har varit många.
Men inte hann flickstackarn pusta ut mycket heller.
Måndag till Torsdag är det Örebro och jobb som gäller!
Men det är kul att veta att man har varit saknad på jobbet, hade tydligen fått en stående ovation av en av de boende när hon fick veta att jag ska jobba med tösen.
Snart dags för nya äventyr men lite vila först kan vara på sin plats!

Xo Xo Debbie Doll

Busy weekend

Som sagt Nia is back in town och det har varit en väldigt busy weekend men sjukt mysigt och galet roligt. Det är alldels underbart att ha alla samlade under samma tak igen.
Däremot har vi idag fått anledning att återuppta "förstöra listan" och på första plats finner vi män som ljuger, manipulerar och utnyttjar det faktum att deras flickvänner är naiva och lättlurade. På andra plats har vi just dom naiva och lättlurade flickvännerna.  Get a grip for once!

Xo Xo Debbie Doll

Är det inte härligt med oskuldsfulla föräldrar

Hörde precis om en kvinna från Polen som stämt ett hotell för dotterns graviditet. Ni ser den 13-åriga dottern hade badat i hotellets pool på semestern och ve o fasa där hade det varit syndiga människor som sexat till det i vattnet. Vilket då helt rimligt resulterade i att sperma som legat kvar i vattnet simmat in i dottern och gjort henne på tjocken. Fantastiskt vad naturen kan ställa till med. För självklart är det inte så att dottern är en liten slampa som passat på att trycka sin lilla sommarfling, det förstår ju jag oxå.

Xo Xo Debbie Doll

Nedräkningen har börjat

Om cirkus fem och en halv timme kommer lilla Nia äntligen tillbaka till Östersund och Carso. Spänningen och väntandet är olidligt! Ordningen återställd alltså inom ett par timmar och sekten kan återigen se framemot en sommar full av synd

Xo Xo Debbie Doll

Vad är det för fel på människan?

Skvallernörd som jag är kunde jag inte missat "veckans hetaste sommarflirt". Dörrfjant Fadde och hästbonden Susanne från Bonde söker fru. Eller hur, tillåt mig asgarva ett par minuter, hur i helvete har detta gått till?
Gemensamma vänner sägs det och att dom är exakt varandras typer. Jamenvisstsåatte.....eeeh??
Varför har i såfall hon levt på en gård mitt i ingenstans och han knullat på korkade blondiner på stureplan? Känns som en match made in heaven, jajamen.
Nån som har lust att betta på hur länge det kommer hålla innan Fadde återigen måste flytta hem till mamma och läka sitt brustna hjärta efter ännu en dokusåpastjärna....Ack ack arma människa

Xo Xo Debbie Doll

LOVESONG


Fågeljävlarna

Nu håller dom på att äta upp min sallad...Vad är det här, någon jävla Alfred Hitchcock film eller???
Lämna mig och min sallad i fred!

Xo Xo Debbie Doll

Sexpartners...

....Är ett ämne som allt som oftast är uppe för diskussion här i huset, speciellt efter helgen då någon av flickorna förhoppningsvis har fått sig ett skjut. Att det stackars ligget sedan diskuteras i detalj, som typ storlek, skills och nya moves är ett annat inlägg. Men i alla fall så leder ju ämnet sexpartners osökt in på ämnet antal sexpartners.
Det är ett förvånansvärt stort antal som inte har en aning om hur många man legat med, man har helt enkelt tappat räkningen. För som alla vet rullar det på rätt fort när man väl börjat. Om det sedan är av vikt att räkna dom små stunderna av lycka (eller olycka) kan diskuteras. Vad vi sedan kommit fram till är att om man räknar lite på det så är det jävligt få man ändå hinner ligga med under en livstid.
Låt mig förklara. Vi tar en 30-åring som legat med 100 personer, ojoj tresiffrigt den har luftat på rätt friskt kanske ni tänker nu men no no no!! Vi antar att personen låg första gången i 15-års åldern alltså har denne haft 15 år på sig att trycka då tar vi och delar 100 med 15 och det är 6.6 vilket betyder att han får ligga sjukt sällan om alla är one night stands. Ska vi försöka vara lite realistiska kanske personen varit i ett förhållande sammanlagt 5 år av tiden. Då har vi 10 år att räkna på i stället och det ger oss 10 ligg per år. Fattar ni? det är alltså inte ens en i månaden och vi vet ju alla hur man blir om man ska behöva vänta en månad på varje chans att nakendansa. Vi kan alltså konstatera att in the end of the day, utslaget på årsbasis, har vi alla legat alldeles åt helvete för lite. Så på´t ba!
(Tänk att matte kan vara så roligt)

Xo Xo Debbie Doll

Aldrig fucka upp

När lívet går alldeles på tok för bra, ni vet sådär så att man inte har några problem att bekymra sig för, man vaknar glad på morgonen och känner man efter riktigt noga är man nog fan på väg att känna sig en smula lycklig till och med (trots svininfluensa) Då kommer läget när man måste förstöra allting bara för att känna att just ja, livet är inte så jävla roligt.
I bakhuvudet sitter den alltid lika bekanta känslan av att det är för bra. Konstigt nog är känslan av att det kan vara för dåligt inte lika välbekant. Det går alltid att må lite sämre och det finns alltid någon som har det värre, det får man lära sig redan på dagis. Cyniskt? Absolut men lik förbannat sant. 
Eller som Aivi (carso o Nias terapeut) brukar säga, vem fan har sagt att du kom till världen för att få lycka och välgång på färden? Ni hör ju det är som klart och betalt redan innan starten har gått.
Därför blir det ett jävla kaos i huvudet när allting plötsligt flyter av sig själv, Nej varför vara nöjd över att man efter 10 år med ångest istället mår jävligt bra? Då vänder vi på steken istället och funderar, är jag verkligen kär? är det så här det ska vara? kommer jag få mitt hårda och besynnerliga hjärta krossat som straff och hämnd för alla dem jag krossat? Hur lång tid kommer det ta innan det går åt helvete och ångesten kommer tillbaka? Kan livet verkligen vara så här bra och så enkelt? Tydligen kan det vara det och det är satans så mycket trevligare. 
Det är väl en jävla tur att hårdrockaren är lika skadad han för tillsammans kan vi nog, med hjälp av internetmanualer, få till en frisk hjärna av våra två skadade.

Xo Xo Debbie Doll

I can hopp I can run??!

Idag startar St Olovsloppet, för er som inte bor i Östersund så betyder det att en jävla massa människor ska springa i lag från  Östersund till någonstans i Norge. Det roliga är att sommaren för vår del är slut och de tvingas nu springa runt i höstkyla och regn, fan va nöjd jag är med att inte vara hurtig och vältränad i dag.
Dessutom  verkar det vara någon slags lag på att ha fulast kläder, alla jag sett hitills har baletttrikå byxor och tighta jackor i fula färger, why? Man ska alltid förena nytta med nöje och i det här fallet skulle Galliano ha en del att tillfföra tror jag.
Sidekick Wille ska oxå springa i dag och det är jag ledsen att jag missar, han är grym på att springa om man startar honom ordentligt. Klara färdiga gå funkar inte eftersom hans lilla huvud blir förvirrat då, han vet att han ska springa så för the love of god Carso säger du då klara färdiga gå`?? Klara färdiga SPRING heter det ju.

Xo Xo Debbie Doll


Hjälp med tvätten

Beklagar mig ofta för mig själv varje gång det ska tvättas i huset, tycker det 'är ett riktigt jävla negerjobb och dessutom borde utvecklingen ha nått till kläder som tvättar sig själv.
Fick mig dock en tankeställare när jag för omväxlings skull beklagade mig för hårdrockaren. Hans syn på tvättande gjorde mig så skräckslagen att jag aldrig mer ska klaga på att tvätta själv. Åtminstone tills kläderna klarar av att tvätta sig själva på exakt det sätt jag vill ha dom tvättade

Xo Xo Debbie Doll


Ack du blonda människa

Kan tycka att det är snyggt med extensions i måttliga mängder men när hälften vuxit ur och det riktiga håret som kommer efter har en heelt annan färg än den falnande blekningen. Ja då finns det fan bara ett ord
WHITE TRASH!

Xo Xo Debbie Doll

Morgonstrapatser

Tycker nog ändå att jag trots min litenhet pinnar på rätt bra när jag är ute o går och speciellt på väg till jobbet eftersom jag alltid är sen. Tydligen har jag fel för i morse blev jag omsprungen och det ganska rejält oxå. No danger on the roof om det inte vore för att personen (en man) var minst 70 år, hade rollator och musik i lurarna.
Vet inte om jag ska skratta eller gråta men fan vad fort han gick karljäveln

Xo Xo Debbie Doll


Ännu ett exempel....

Fast denna man förtjänade alla sina dränkningar I promise. Snuskigare, fullare och dräggigare man är svårt att finna.
Och ja, jag vet att jag är galet dålig på att filma åt rätt håll men denna gång skyller vi allt på hårdrockaren



Xo Xo Debbie Doll

Varför man inte ska bli alltför full i kollektivet

Som så mycket annat roligt kan det lätt gå över gränsen ibland och bli mindre roligt. En sådan sak som att vara full i glada vänners lag kan i kollektivet snart övergå till diverse övergrepp och uthängningar både här och där.
Som nyanländ i detta syndens nästa är det bara att ta seden dit man kommer och ge sig in i leken.



Xo Xo Debbie Doll

Hur stor pung kan man ha?

Vet att kukstorlekar ofta diskuteras och hur stor roll det egentligen spelar. Vi är väl alla överrens om att storleken spelar roll och alla andra åsikter är lögn!
Vad som däremot sällan diskuteras oss tjejer emellan är pungstorleken, pungen är för oss en ganska udda kroppsdel och är som sagt sällan orsak till några större diskussioner. MEN, om en pung ser ut som den jag såg i helgen då jävlar måste den fotograferas och ingående diskuteras. Nu hade jag inte några av flickorna där så hårdrockaren och hans vänner fick agera i deras ställe. Kunde efter en stund komma fram till att det antingen bor en tumör i den mannens pung eller så är det inte bara två kulor i påsen, snarare 5 och dessutom i storleken tennisboll....


Xo Xo Debbie Doll

Jobbet med att vara gift

Tänk att en parkeringsplats kan rymma så mycket drama och dessutom på en sektparkering. Nu har det förfallit sig så att det stått en svart bil på fel parkering halva veckan och förklaringen kom i går när en kostymnisse med portföljen och övernattningsväskan i högsta hugg kastade sig in i nyss nämnda bil och försvann. Kort därefter rullar rätta bilen in och parkerar sig fint på rätt plats....
Detta vore kanske inte något att höja getögat för om det inte vore så att detta bilbyte är ett bevis på att vissa grannar fortfarande inte kan hålla vare sig kuken eller fittan innanför skaklarna. Verkar jobbigt att vara gift om man ska vara otrogen hela tiden

Xo Xo Debbie Doll


Solen?

Var tog du vägen? all gone lagom till helgen. Skitliv!

Xo Xo Debbie Doll

Jobbet med att ha en styvdotter

Hårdrockaren kommer som bekant med två barn i ett litet rött paket, sonen gör inte mycket väsen av sig förutom på natten när det ska liggas, dottern däremot är ett eget jävla kapitel. Ohängd 19-årig liten docka som gör väsen av sig dag som natt. Trodde i mitt stilla sinne att det kanske skulle lugna ner sig när vi hittade en karl i kollektivet som erbjöd sig att ta henne hem till sig. Nej där satt vi allt med skägget i brevlådan, det låter mer än någonsin. Det ska festas, rökas, piercas och liggas hela tiden och dessutom måste stan hålla sig inne på bestämda tider när när lilla fröken ska ut och övningsköra. Kan dock konstatera att hon inte riktigt kommit upp i styvmors klass ännu. Fattas lite både här och där när det gäller kläder, drickande och liggande. Men ska göra mitt bästa så ska vi se om det inte blir folk av henne oxå innan det är klart och betalt

Xo Xo Debbie Doll

Årets man -09

Hårdrockaren har sedan jag träffade honom tjatat om en Bambino, skulle då tydligen vara en sjukt skön snubbe och han är/var mer saknad av Hårdrockaren än jag. Så kom då tillslut dagen när herr Bambino anlände i sjukt bakfullt tillstånd efter en tredagars kryssning med Gunnar (ni vet han som inte är gay) Mannen, myten, legenden hade äntligen kommit och hårdrockaren svävade på små rosa moln och skuttade som en liten harpalt.
Nu råkade det vara så att Bambino faktiskt är en sjukt skön snubbe med många kvaliteer och därför kära vänner bjuder vi nu ut honom på kontaktannons. Först till kvarn, slumpas bort!

Han är i 35 års åldern, kock men blivande rörmokare, Kommer alltså studera närmsta åren så det blir du då som får försörja honom. Kommer med en fyra barn på köpet men dom tappas lätt bort så ibland är det nog bara ett eller två.
Har dessutom olika mammor till tre av fyra varför du dessutom som bonus får ett gäng ex som han har fin relation till.
Låt dig för all del inte skrämmas av detta att ha flera olika mammor till barnen visar ju bara på att han har fått legat mycket så säkerligen har han skills på området. Vi har inte kunnat verifiera detta dock då Nia inte kommit hem ännu och Carso är ju som vi alla vet upptagen.
Vann tävlingen vi hade i prickskytte så han är bra med vapen om du har något ex som ska skjutas eller bara gillar kinky stuff i sängen. Sist men icke minst är han sångare och gitarrist i
The Mongoz, lägger en länk till en privatspelning som man kunde vinna i tidningen Vakttornet...Han är alltså inte rädd för sekter.
http://www.youtube.com/watch?v=pAx_z_HIQhA (vet att ja filmat fel men ja orkar inte fixa)

 

Först till kvar ladies and gentlemen

Xo Xo Debbie Doll


Vuxenpoäng

Både Nia och Carso lider av ålders och vuxenångest, ni vet "ja ska aldrig bliva stor typ". När vi dessutom måste börja planera livet efter examen då skakar våra små kroppar som asplöv i en snöstorm innan vi ens hunnit till C-uppsatsen.
Nu har det dock slagit mig efter att ha hängt en del i hårdrockkollektivet att fan vet om vi behöver oroa oss.
Det finns dom som är både föräldrar och äldre än oss som verkligen inte har annammat trenden att vara så vuxen och mogen som möjligt....Eller hur tolkar man annars tre män i 35-40 års åldern och deras euforiska lycka över att ha fått igång en eld och dessutom fått den att smälla genom att kasta in två tändare....På´t ba!



Xo Xo Debbie Doll

Skjutvapen anyone?

Är det verkligen rimligt att dom där satans småfåglarna från helvetet ska vakna 5 på morgonen för att sjunga dansa och leva loppan utanför mitt fönster. Är det verkligen det????
Förbannade jävla skitliv. Finns det kanske någon fågeljägare som vill vara snäll och komma hit på  lite jakt? jag står för jakttorn och sällskap bara fågeljävlarna dör

Xo Xo Debbie Doll

Cred till alla föräldrar

Har återigen lite nyvunnen respekt för alla tokar som väljer att skaffa barn. Att frivilligt stå ut med tjatande miniatyrmänniskor som aldrig sover, aldrig är tysta, aldrig slutar gnälla och aldrig vågar bada ensamma det är fan bra gjort, eller riktigt riktigt korkat.
Kan inte nog poängtera hur fantastiskt det är att bo ensam, där det är tyst och den enda vilja jag behöver slåss med är min egen. Det är ett bra liv det!
Dessutom är allt annat riktigt bra i livet oxå just nu och som grädde på moset finns det en gammal hårdrockare som nog är världens bästa, om inte är han pretty fucking close.

Xo Xo Debbie Doll


Ett gästinlägg från en hårdrockare

Har ju försökt lära carso ett och annat om hårdrock, utan större framgång skulle man kunna säga. Flickan verkar helt obildbar i ämnet och det kan ju verka märkligt när hon kan lära sig en del annat. Det skulle ju va kul om den man är  ihop med vet lite om dom största banden, iaf som tex ; Iron maiden, Ac/dc.Black sabbath, Judas priest, Thin lizzy osv. Våra musiksamtal idag verkar kretsa kring shlagers, dansband och annat trams. Ska jag ge upp hårdrockskolan eller kämpa på? Ocoolt nog såg jag Motley crue -84, samma år som carso föddes, och då kan man iofs förlåta lite men bara lite.Vi lägger nog in en överväxel och skickar lill carso på hårdrock träningsläger med mig som rektor och allsmäktig ledare minst två månader. Om det inte funkar så får jag väl börja plugga fjollschlager och annan lös musik. rock on hårdrockaren!

Xo Xo Hådrockaren

RSS 2.0