Årets man -09

Hårdrockaren har sedan jag träffade honom tjatat om en Bambino, skulle då tydligen vara en sjukt skön snubbe och han är/var mer saknad av Hårdrockaren än jag. Så kom då tillslut dagen när herr Bambino anlände i sjukt bakfullt tillstånd efter en tredagars kryssning med Gunnar (ni vet han som inte är gay) Mannen, myten, legenden hade äntligen kommit och hårdrockaren svävade på små rosa moln och skuttade som en liten harpalt.
Nu råkade det vara så att Bambino faktiskt är en sjukt skön snubbe med många kvaliteer och därför kära vänner bjuder vi nu ut honom på kontaktannons. Först till kvarn, slumpas bort!

Han är i 35 års åldern, kock men blivande rörmokare, Kommer alltså studera närmsta åren så det blir du då som får försörja honom. Kommer med en fyra barn på köpet men dom tappas lätt bort så ibland är det nog bara ett eller två.
Har dessutom olika mammor till tre av fyra varför du dessutom som bonus får ett gäng ex som han har fin relation till.
Låt dig för all del inte skrämmas av detta att ha flera olika mammor till barnen visar ju bara på att han har fått legat mycket så säkerligen har han skills på området. Vi har inte kunnat verifiera detta dock då Nia inte kommit hem ännu och Carso är ju som vi alla vet upptagen.
Vann tävlingen vi hade i prickskytte så han är bra med vapen om du har något ex som ska skjutas eller bara gillar kinky stuff i sängen. Sist men icke minst är han sångare och gitarrist i
The Mongoz, lägger en länk till en privatspelning som man kunde vinna i tidningen Vakttornet...Han är alltså inte rädd för sekter.
http://www.youtube.com/watch?v=pAx_z_HIQhA (vet att ja filmat fel men ja orkar inte fixa)

 

Först till kvar ladies and gentlemen

Xo Xo Debbie Doll


Skriv om du måste men se för fan till att stava rätt
Postat av: Anna

Jag tar honom!

2009-07-03 @ 19:46:39
Postat av: Carso

Härligt du har fram till nästa fredag på dej

2009-07-03 @ 19:48:07
URL: http://debbiedoll.blogg.se/
Postat av: syndasumperskan

Hörde att en viss Sus träffade 4 barnspappan i fredags. Till min stora besvikelse låg hon inte med han! Vad saknas henne?

2009-07-06 @ 18:22:48
URL: http://syndasumpen.blogspot.com
Postat av: Marre

Sweet man :) Jag kanske hinner före!

2009-07-16 @ 17:56:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0