Återigen- Sala the place where shit goes down

Snabbvisit i Sala innan flytten till Fittja. Fittja tänker ni där kan man väll inte bo om man vill ha livet i behåll.
Men jo visst sörru, det kommer funka bra. Nia & Vulgo gillar att leva i pereferin, i samhällets mörka delar. Där det är lite action och självmordsbombare.

Inte för att Sala är fy skam. Hade lite familjemiddag i Nias ära igårkväll och lillsyrran Fia 15 år hade pojkvännen på besök. Han är en sån där gansgster som kör med trimmad moppe, hela 80 km/h tar den.
Agge frågade sin dotter med respektive var moppen var, de kollade lite förstulet på varandra och började nervöst prata om annat. Men se den gåsen gick inte, inte om man har Nia som storasyster.
Såklart den är beslagtagen sa jag.

Och det blygsamma svaret löd att den nära på vart det för pojken hade kört ifrån polisen genom hela skolgården och stadsparken. Så farbror blå hade cirklat runt skolan och försökt luska ut vem som ägde denna djävulsmaskin.
Så då tänkte Fia och pojken att de skulle lämna moppen och hämta den på kvällen. Kan ju tänkas vara ett smart drag.
Om man höll käften om det, för ack vilka bannor de fick. Vart nästan lite pinsam stämning ett tag, men satan skrattretande.

Idag stog det en halvsida i lokalpressen om detta vansinnesdåd. Dock syftade skribenten på hur oansvarlig polisen var som körde i uppskattningsvis 70 km/h på gångbanor och dessutom genom en skolgård utan sirener på.
Tänk så många ungdomar de kunde ha skadat, polisanmälan är gjord av en sur gubbe och internutredning är stundande.

Lite rolig anekdot för Fia med bihang att dra för kamraterna i skolan kan tänkas.

Xo Xo Debbie Doll


Hårdrockaren goes stenåldern

Det kommer tillfällen när hårdrockaren måste kontra fjollfaktorn här i huset mot lite skogsmutsbushfaktor...aaa så då får man åka till skogen och fiska lite. Oftast går det bra och snart är alla hariga barn i kollektivet upplärda i konsten att bryta nacken på och flå abborre...Jo för så är det, inte för att jag är galen i skogen men mörda fiskar tycker jag om.
Så kom då dagen när den käre mannen inte kunde fixa matförsörjningen, Svampen kirrade jag o kossan och han skulle då dra upp en eller annan firre till det hela men nej...Ville sig icket förutom en stor galen gädda som försökte äta upp Liam. Vad gör hårdrockaren då? Jo han tar den stora, inte alltför smidiga, bussen och ger sig ut på fågeljakt.
Med den lilla luftpistolen? kanske ni tänker då. Nej nej det är inte tillräckligt hårt, så han körde helt enkelt på två stycken orrhönor i stället. Den ena tog han med grillen och den andra med backspegeln.
Snipp Snapp Snut så var maten klar tillslut

Xo Xo Debbie Doll

Barn ungefär samma som att skjuta heroin?

Pratade med en kompis om det här med ungar idag och som vanligt är det sjukt tabu att inför föräldrar säga att man inte förstår poängen med att skaffa barn. Varken K, S eller Carso vill ha kids och varje gång någon av oss hamnar i diskussioner om detta får vi höra att när vi väl får dom här barnen så kommer det vara det bästa som någonsin hänt och inte kommer vi ångra dom heller.
No shit Sherlock det fattar väl jag oxå men då är det ju redan försent och eftersom jag inte har ett dugg lust att offra allt man måste offra för ett par ungar förstår jag inte vitsen. På detta svarar alla föräldrar att men åh du kommer älska ditt nya liv och den kärlek du känner för barnet kommer väga upp allt du tycker att du offrar.
Ok fine, det är precis samma sak som om jag skulle börja skjuta heroin. Jag har ingen som helst lust att offra allt jag har för att börja knarka men skulle jag göra det så skulle jag absolut tycka att det var värt det och kärleken till heroinet skulle v'äga upp allt jag tycker att jag offrar....beroende kallas det!!!!
Alltså du saknar inte det du inte har och därför kan ni föräldrar sluta tjata om att barn är meningen med livet.

Xo Xo Debbie Doll


Nu får det banne mig vara nog!

Sekten har nåt min tålamodsgräns, eller det gjorde dom egentligen Carsos första natt i lägan för tre år sedan.
Anyhow nu har i alla fall galningarna börjat med woodoo i form av stickande smärta i Carsos hjärta och lungor. Jag vet att en del nu vill hävda att Jehovas inte håller på med woodoo men då kontrar jag med att ni kanske inte träffat min sekt? Om dom tror jag precis vad fan som helst, woodoo, offer, beställningsmord och seriösa försök att frysa ihjäl små flickor i deras lägenheter.
Jag vill oxå å det bestämdaste påpeka att smärtan i lungor och hjärta inte har ett dugg med det faktum att Carso röker och har astma att göra.....

Xo Xo Debbie Doll

Återkomsten

En vecka kvar av sommarlovet! En vecka kvar till tidiga mornar, rutiner och annat vardagligt tjafs som är så totalt osexigt och så ofantligt tråkigt. Det är en satans tur att det inte är jobb som väntar då hade jag gått i ide redan nu. Nej nu ska jag ut och möta det sociala arvet och se hur folk gör för att få ett anständigt liv.
Will be very very fun and i can hopp and run....eeeh.. Tur Wille kommer och leker i morgon.

Xo Xo Debbie Doll

Att känna sin favoritmusik

Ni vet hur det är med favoritmusik, man hittar en låt man älskar och lär sig texten, som man verkligen tycker är det mest fascinerande man någonsin hört. Så är Carsos mamma, hon gillar Totta Näslund och berättar gärna om sin favoritlåt med honom som heter "Han kom hem". Carsos mamma är speciellt galen i texten som hon tycker är fantastiskt bra. Vad som däremot är galet roligt är att hon uppenbarligen inte alls kan texten. För när vi här på bloggen försöker hypa och credda Totta då heter det i stället att Carso knarkar.....well I rest my case once again. Det är underbart med föräldrar som verkligen tror på sina barn. Xo Xo Debbie Doll

Svininfluensan

Har vi inte gått här och berättat om vår svininfluensa som aldrig vill ge sig, va va va??? Jo det har vi och har någon trott oss? Nej, icket. Tillslut var det dock någon som tog oss på allvar och nu är de tre första fallen av svininfluensa konstaterade i Östersund. I rest my case! Xo Xo Debbie Doll

Mardrömmar

Tänk vad hjärnan är bra på att bearbeta saker i sömnen egentligen. Nia bearbetar fortfarande alla upplevelser från Belgium i sitt undermedvetna. Även fast det var en otrolig upplevelse så var ju inte allt superbt alla gånger.
Som korridorskaraterna som vi knappt kommer ihåg namnet på; men Nia gav dem smeknamnet The 3 monkeys.
Tre killar från Cypern som både såg ut som apor och betedde sig lika dant.

Aporna kunde inte göra något utan varandra, de gick på led till skolan och pappa apa gjorde alltid frukost till dem alla.
Lilla feta apan vågade inte prata med oss andra i korridoren om han inte hade sällskap med någon av de andra aporna.
Saknar dem inte nämnvärt kan jag ju poängtera, insåg verkligen vad olika kulturer och vanor alla har.
Tex så sov de middag vilket innebar att de skolkade från föreläsningar för de var dags för tuppluren.

Runt sex sju på kvällen vaknade de till liv igen, och my o my det hördes när de var vakna. Satt alltid i köket och hängde, inte på ett Svenskt och hänsynsfullt vis utan på ett turk skrikigt vis.
De satt och banka på allt, skrek och sjöng. Detta höll på till cirka fyra fem på morgonen då de åt middag.
Då stog pappa apa och lagade middag åt de två andra aporna, han slamrade alltid på bra med köksinventarierna och när det var dags på morgonkvisten att inmundiga denna cypriotiska middag skrek pappa apa att det var middag så vi andra satt oss upp raklånga i sängen av förvåning.

Nu vill inte jag gnälla, jag vet själv att både jag Nia och Carso kan vara riktiga nattsuddare, och visst när det är helg och/eller fest är det helt ok. Men snälla varje dag i veckan en del behöver faktiskt sin skönhetssömn.
Hur tror de annars att svenska flickor är så heta?

Jusst i natt tyckte Nia hon hörde hur aporna levde om i köket men ack vilken lättnad när hon fattade att det var en dröm och att hon sov skönt i Carsos bäddsoffa.

Vissa människor kan man klara sig utan. Cyprioter är ett märkligt släkte....





Hård och besynnerlig

Hon kom hem som hon var och blev aldrig riktigt bra efter drygt ett år i sitt eget krig och familjen fick stå ut med att nerverna var slut och att kroppen lämnats trasig för all tid.
Över gräs och billigt vin till tabletter och morfin, bara något som lindrar smärtan och ger tröst.
Det finns ett hål i hennes hjärta dit alla känslor går och jesus dog för någon annans synder, inget himmelrike bor i en sargad barnatro
Hon kom hem som hon var och blev aldrig nånsin bra när demonerna besegrade hennes själ. 
Hon är blind och döv och stum i de svala vita rum där de som söver henne bara menar väl ....

Xo Xo Debbie Doll

samla sperma?

Nu har vi ett problem, eller egentligen är det inte något problem utan mer en fundering vi har. Alltså vi vet ju alla att killar sprutar när dom kommer, det är inte något nytt och det är heller inte något nytt att det är både sperma o annat i sprutet. (enligt hårdrockaren ca 5 % sperma resten kegg) Däremot har Carso o hårdrockaren börjat diskutera hur mycket sperma det kan finnas kvar i honom, tydligen ligger dom minst en gång om dagen gärna två eller fler om det går, och då undrar vi ju om det fortfarande är lika mycket sperma i hans sats varje gång...???
Om detta tvista de lärda, faktiskt vi vet inte riktigt om det är samma mängd och om det mest är annat sprut som kommer eller om det mest är sperma sprut.....Dessutom undrar vi oxå om det inte är lite mer normalt att spruta långt och hårt....

Xo Xo Debbie Doll

Bitterfittorna har gömt sig

Just nu är både Carso och Nia riktigt jävla tjuriga bitterfittor som är less på det mesta. Förhoppningsvis ordnar lite sömn det hela men eftersom John Blund av någon jävla anledning bestämt sig för att dissa dom små flickorna ska ni inte ha alltför stora förhoppningar på bättring inom någon snarare framtid.
Däremot kan det dementeras att det skulle vara slut på det roliga med hårdrockaren, han tillhör fortfarande inventarierna i Carsos lya.

Xo Xo Debbie Doll

RSS 2.0