Återigen- Sala the place where shit goes down

Snabbvisit i Sala innan flytten till Fittja. Fittja tänker ni där kan man väll inte bo om man vill ha livet i behåll.
Men jo visst sörru, det kommer funka bra. Nia & Vulgo gillar att leva i pereferin, i samhällets mörka delar. Där det är lite action och självmordsbombare.

Inte för att Sala är fy skam. Hade lite familjemiddag i Nias ära igårkväll och lillsyrran Fia 15 år hade pojkvännen på besök. Han är en sån där gansgster som kör med trimmad moppe, hela 80 km/h tar den.
Agge frågade sin dotter med respektive var moppen var, de kollade lite förstulet på varandra och började nervöst prata om annat. Men se den gåsen gick inte, inte om man har Nia som storasyster.
Såklart den är beslagtagen sa jag.

Och det blygsamma svaret löd att den nära på vart det för pojken hade kört ifrån polisen genom hela skolgården och stadsparken. Så farbror blå hade cirklat runt skolan och försökt luska ut vem som ägde denna djävulsmaskin.
Så då tänkte Fia och pojken att de skulle lämna moppen och hämta den på kvällen. Kan ju tänkas vara ett smart drag.
Om man höll käften om det, för ack vilka bannor de fick. Vart nästan lite pinsam stämning ett tag, men satan skrattretande.

Idag stog det en halvsida i lokalpressen om detta vansinnesdåd. Dock syftade skribenten på hur oansvarlig polisen var som körde i uppskattningsvis 70 km/h på gångbanor och dessutom genom en skolgård utan sirener på.
Tänk så många ungdomar de kunde ha skadat, polisanmälan är gjord av en sur gubbe och internutredning är stundande.

Lite rolig anekdot för Fia med bihang att dra för kamraterna i skolan kan tänkas.

Xo Xo Debbie Doll


Skriv om du måste men se för fan till att stava rätt

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0