Sexpartners...

....Är ett ämne som allt som oftast är uppe för diskussion här i huset, speciellt efter helgen då någon av flickorna förhoppningsvis har fått sig ett skjut. Att det stackars ligget sedan diskuteras i detalj, som typ storlek, skills och nya moves är ett annat inlägg. Men i alla fall så leder ju ämnet sexpartners osökt in på ämnet antal sexpartners.
Det är ett förvånansvärt stort antal som inte har en aning om hur många man legat med, man har helt enkelt tappat räkningen. För som alla vet rullar det på rätt fort när man väl börjat. Om det sedan är av vikt att räkna dom små stunderna av lycka (eller olycka) kan diskuteras. Vad vi sedan kommit fram till är att om man räknar lite på det så är det jävligt få man ändå hinner ligga med under en livstid.
Låt mig förklara. Vi tar en 30-åring som legat med 100 personer, ojoj tresiffrigt den har luftat på rätt friskt kanske ni tänker nu men no no no!! Vi antar att personen låg första gången i 15-års åldern alltså har denne haft 15 år på sig att trycka då tar vi och delar 100 med 15 och det är 6.6 vilket betyder att han får ligga sjukt sällan om alla är one night stands. Ska vi försöka vara lite realistiska kanske personen varit i ett förhållande sammanlagt 5 år av tiden. Då har vi 10 år att räkna på i stället och det ger oss 10 ligg per år. Fattar ni? det är alltså inte ens en i månaden och vi vet ju alla hur man blir om man ska behöva vänta en månad på varje chans att nakendansa. Vi kan alltså konstatera att in the end of the day, utslaget på årsbasis, har vi alla legat alldeles åt helvete för lite. Så på´t ba!
(Tänk att matte kan vara så roligt)

Xo Xo Debbie Doll

Skriv om du måste men se för fan till att stava rätt

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0