Jag är awesome!

Hemtentan har anlänt, påbörjats och snart avslutats...Min fantastiska förmåga att sia om framtiden har återigen visat sig stämma, enkla frågor och som sagt klart och betalt redan på förhand. 24 frågor om det mest fantastiska ämne som finns, juridik, snacka om nörd jag är men va fan ja lyssnar ju på dansband oxå så det var la ingen nyhet för den invigde.
Sitter nu i stället och lägtar till eftermiddagen och kvällen när vi äntligen ska samla hela fittstimmet för sushi, rosé vin och firande av utplockade examer, inlämnade tentor och ren jävla överlägsenhet av 4 fantastiskt smarta flickor. Vi lever i alla fall i den illusionen tills någon kommer på oss och bevisar motsatsen. Kanske kommer även ett gästappearance av en hemlig gäst.

Ett förtydligande till Syndasumperskans gnäll om Nia och Carso som benrangel:
Argumenterar inte emot att vi lever i ett låtsasland där vår syn på våra kroppars utformning inte överrensstämmer med resterande länder MEN skulle vi se förnuftigt på den delen är det stor risk att vi även börjar se förnuftigt på allt annat oxå och hur roligt vore det??? It takes a Carso and Nia to rock your world och dom kommer nog aldrig bli fullt normala, vi vet inte hur man gör.

Xo Xo Debbie Doll


Skriv om du måste men se för fan till att stava rätt
Postat av: syndasumperskan

Jaha så blev man dumpad för ett fittstim...

2009-06-01 @ 14:40:40
Postat av: syndasumperskan

Jaha så blev man dumpad för ett fittstim...

2009-06-01 @ 14:41:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0