Kacklande kärringar och gubbsjuka gubbar

Så har ännu en dag på gymmet förflutit med Polaren Per och nej han är ännu inte omkullagd. Dock börjar det bli jävligt bråttom om det ska vinnas över K för snart slutar Polaren Per och då fallerar ju hela poängen med att trycka honom. Min enda tröst för den sargade stackars tävlingsinstinkten är att K inte lyckats lägra sin karl heller. Hon valde fel spår i en korsning och fick straffknull med en gubbe....Så kan det gå när inte byxan e på!

Det rör sig en hel del gamla tanter och gubbar på gymmet och fan vissa saker förändras då aldrig. Idag hade var det två damer typ 60 + som skulle träna men som alla andra kärringar kunde dem inte låta bli att kackla o skvallra i stället. Benböjsmaskinen funkar uppenbarligen lika bra som ljugarbänk och vikterna kan användas som kaffebord...
Gubben som va där satt i stället o tokpressade med sitt gummiband (!) samtidigt som han kastade lystna blickar på den enda ungdomen i lokalen (hon var bara 40 +) Sedemera fick ja se dem tillsammans gå till omklädningsrummen så kanske fick gubben hjälp att stretcha kuken i duschen, vad vet jag.

Xo Xo Debbie Doll

Skriv om du måste men se för fan till att stava rätt

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0